Go, Aboutaleb, go!

"Zijn heldenstatus verankerde Aboutaleb definitief toe hij kort geleden eigenhandig – na een wilde achtervolging nota bene - een winkeldief bij de lurven greep en hem tegen de grond Chuck Norriste.'

Lees artikel

Een brief aan Mark Rutte, van een ondernemer

Een open brief aan Mark Rutte. "Mark, we moeten praten. Koffie?"

Lees artikel

Verlossing

“Nu moet u niet ineens meer verstand gaan hebben van computers dan wij, hoor. Bovendien, u woont op het verkeerde adres. Ja, u woont een paar meter te ver weg. Drie meter, om precies te zijn."

Lees artikel

Faaljagerij

"Paarden kan je kennelijk aan een fietsenstalling binden. Ik ging, nog immer in de waxcoat van dat meisje gevouwen, mee naar binnen. Paard aan het fietsenrek."

Lees artikel

Galopperen in een Ford Mustang

"De Ford Mustang is uiteindelijk vooral een uiterst curieus versierde peniskoker (nooit vragen naar de inhoud). Of in elk geval vind ik dat van het model dat ik een dikke week lang mocht testen."

Lees artikel

Wat Opa zegt is waar…

"Opa werd makkelijk 160. En wat Opa zegt is waar."

Lees artikel

Stil

"De vitrines laten koffers zien, potten, brillen, scheerkwasten, bidtapijten, zelfs kunstbenen en de vreselijke verzameling haar. En kinderschoentjes. Kinderschoentjes." - Een bezoek aan Auschwitz

Lees artikel

Artikel

Writer’s block

Soms zit je vast. Muurvast. Dat je jezelf van ellende M&M’s op kleur ziet sorteren. In de volgorde van de regenboog nog wel. En dat je er dan achter komt dat je paars mist. Waardeloze snoepjes. Terstond overgestapt op Smarties.

Of dat je bij herhaling in de file alle nummerborden gaat tellen waar een ‘N’ in zit. Nog zonder dat je nou per se iets hebt met N’en. Geen idee ook waarom ik vol overgave N’en zit te tellen, terwijl iedereen weet dat het tellen van de nummerborden waar een ‘4’ op staat veel logischer is. 46 trouwens. Ja, N’en dan, hè.

Blanco pagina’s zijn welhaast enger dan een blanke man uit Abcoude die sans gêne de salsa poogt. En mijn pagina is al maanden blanco. Dat klinkt trouwens bijna vies. Of heel jammer. Enfin, het herwinnen van inspiratie is een verdomd lastige opgave. Stom writer’s block. Maar volgens mij heb ik ‘em weer te pakken.

Een tamelijk hinderlijk minpuntje: ik heb geen idee wat het laxerende effect op mijn kopijconstipatie had.

Comments are closed.