Go, Aboutaleb, go!

"Zijn heldenstatus verankerde Aboutaleb definitief toe hij kort geleden eigenhandig – na een wilde achtervolging nota bene - een winkeldief bij de lurven greep en hem tegen de grond Chuck Norriste.'

Lees artikel

Een brief aan Mark Rutte, van een ondernemer

Een open brief aan Mark Rutte. "Mark, we moeten praten. Koffie?"

Lees artikel

Verlossing

“Nu moet u niet ineens meer verstand gaan hebben van computers dan wij, hoor. Bovendien, u woont op het verkeerde adres. Ja, u woont een paar meter te ver weg. Drie meter, om precies te zijn."

Lees artikel

Faaljagerij

"Paarden kan je kennelijk aan een fietsenstalling binden. Ik ging, nog immer in de waxcoat van dat meisje gevouwen, mee naar binnen. Paard aan het fietsenrek."

Lees artikel

Galopperen in een Ford Mustang

"De Ford Mustang is uiteindelijk vooral een uiterst curieus versierde peniskoker (nooit vragen naar de inhoud). Of in elk geval vind ik dat van het model dat ik een dikke week lang mocht testen."

Lees artikel

Wat Opa zegt is waar…

"Opa werd makkelijk 160. En wat Opa zegt is waar."

Lees artikel

Stil

"De vitrines laten koffers zien, potten, brillen, scheerkwasten, bidtapijten, zelfs kunstbenen en de vreselijke verzameling haar. En kinderschoentjes. Kinderschoentjes." - Een bezoek aan Auschwitz

Lees artikel

Artikel

Pulling a Youp

Hedy, Izie, Ali, Iman, Jos, Tom, Maria, Fouad, Sandra, Mark, Dave, Anne, Hassan, Ricarla, Romana, Marjan, Samantha, Sabrina, Etienne, Fenton, Robbie, Melanie, Matthijs en alle andere medewerkers die zich met volle overgave hebben ingezet; bedankt. Denk ik. Bedankt dat het nu al opgelost is. Te gek, echt. We waren pas een paar jaar bezig. Respect. Kan niet anders zeggen.

Ik had hier anders een heel zuur blogpostje getikt. Dan had ik me in niet mis te verstane bewoordingen afgevraagd hoe het in vredesnaam mogelijk is dat er facturen voor niet geleverde diensten worden gestuurd en dat ons het aansluiten van onderling bellen is beloofd, maar dan stiekem maar op 1 nummer. Genieën. En hoe het mogelijk is dat na vele verzoeken het toevoegen van een databundel aan onze abonnementen toch een te grote hindernis bleek, zonder ons daarover in te lichten natuurlijk, zodat collega’s zich dan voor een godsvermogen via Google Maps naar Groningen lieten navigeren. Omzet galore. Ik had misschien wel verongelijkt geroepen dat ik me niet aan de indruk kon onttrekken dat Vodafone gewoon een beetje maling heeft aan de braaf betalende MKB’er met engelengeduld.

Maar gelukkig hoef ik dat allemaal niet meer op te schrijven. De frustratie is geschiedenis. Verleden tijd. Ik hoop op de voltooide variant. Er ligt inmiddels een mooi voorstel voor me klaar. Volledige correctie van de faalfacturatie en compensatie voor geleden leed, knap gedaan. Trots op jullie. Nee, echt, heus.

Maar zeg nou eens heel eerlijk, Vodafone, het feit dat er nu een mooie oplossing is bedacht en dat het in de organisatie tamelijk hoog is opgenomen, heeft dat niet een heel klein beetje te maken met het feit dat jullie mijn laatste redmiddel – het uiten van mijn onvrede op de immer heerschende Twitters (en niet in de laatste plaats met dank aan de altijd even strijdbare als vasthoudende telecomterriër @TheOllieWorks) als publieke schandpaal hebben ervaren? Dat ik daarom toen ineens wel in beeld was? Of was het stiekem toch damage control? Gaat er nu structureel iets in het klachtenbeleid veranderen ook? Of beter nog; gaan die klachten gewoon keihard voorkomen worden in het vervolg? Dat kan namelijk, heb ik een beetje verstand van. Ik kan er zelfs mijn brood van beleggen, van klanttevredenheid en kwaliteitszorg. Of moeten er blijvend Youpjes gepulled worden? Reuze benieuwd. Ik blijf nog even, trouwens. Al was het maar om proefondervindelijk vast te stellen dat alles weer volgens afspraak verloopt. En in de hoop dat er geen bedrijfspanden meer in de hens vliegen. Bereik hebben is namelijk ook best aangenaam.

Het kan overigens altijd erger. Je kan ook bij KPN zijn aangesloten (voor de insiders: sorry, Kees). En die hebben het in het verleden een stuk bonter gemaakt, zonder ooit enige oplossings- dan wel klantgerichtheid te veinzen zelfs. Radslagen en Pompoms dus. “We hebben de V, we hebben de O, we hebben de D, we hebben de A…”

Reacties

  1. Unknown schreef:

    Zolang mijn bedrijf jou geen goede dienstverlening heeft kunnen bieden blijft het, al is het helaas nog enkel op persoonlijke titel: "Sorry Corine"….Blij dat jij nu in ieder geval verder kan met ondernemen….Oh, en hopelijk valt privé niet alleen het onder-nemen mee, maar ook het over-geven 😉

Comments are closed.