Go, Aboutaleb, go!

"Zijn heldenstatus verankerde Aboutaleb definitief toe hij kort geleden eigenhandig – na een wilde achtervolging nota bene - een winkeldief bij de lurven greep en hem tegen de grond Chuck Norriste.'

Lees artikel

Een brief aan Mark Rutte, van een ondernemer

Een open brief aan Mark Rutte. "Mark, we moeten praten. Koffie?"

Lees artikel

Verlossing

“Nu moet u niet ineens meer verstand gaan hebben van computers dan wij, hoor. Bovendien, u woont op het verkeerde adres. Ja, u woont een paar meter te ver weg. Drie meter, om precies te zijn."

Lees artikel

Faaljagerij

"Paarden kan je kennelijk aan een fietsenstalling binden. Ik ging, nog immer in de waxcoat van dat meisje gevouwen, mee naar binnen. Paard aan het fietsenrek."

Lees artikel

Galopperen in een Ford Mustang

"De Ford Mustang is uiteindelijk vooral een uiterst curieus versierde peniskoker (nooit vragen naar de inhoud). Of in elk geval vind ik dat van het model dat ik een dikke week lang mocht testen."

Lees artikel

Wat Opa zegt is waar…

"Opa werd makkelijk 160. En wat Opa zegt is waar."

Lees artikel

Stil

"De vitrines laten koffers zien, potten, brillen, scheerkwasten, bidtapijten, zelfs kunstbenen en de vreselijke verzameling haar. En kinderschoentjes. Kinderschoentjes." - Een bezoek aan Auschwitz

Lees artikel

Artikel

Heeft u ook goede voornemens? Certificeren in 2015

We weten het nog hoor, van vorig jaar. En eerlijk is eerlijk; ook de jaren daarvoor. Want u kan nog zo’n mooi voornemen hebben, maar met jaarwisseling ver achter ons bent u daar eigenlijk niet meer zo mee bezig. De ‘dat-moeten-we-echt-dit-jaar-nog-oppakken-situaties’. Geeft niets. Gebeurt vaker dan u denkt. Maar stel dat u dit jaar wat eerder begint. Gewoon, iets eerder dan vlak voor de kerstinkopen – voor de paasinkopen bij voorkeur – dan redt u het nog makkelijk hoor, zo’n certificering. Sterker nog; u hoeft er bijna niets voor te doen.

Doen wij namelijk allemaal. We zijn niet voor niets al jaren dag in dag uit hartstochtelijk bezig met ISO 9001 , ISO 14001, VCA, OHSAS 18001 , ISO 17025, NEN 4400-1, ISO 22000, ISO 27001 en compliance in het algemeen. Certificeren heeft voor ons geen geheimen meer.

Dat geldt ook voor het opzetten en volledig uitvoeren van uw interne auditprogramma. Vrij onorthodox zelfs, als u daar de voorkeur aan geeft (dat moet u echt eens proberen, verrassende resultaten).

Kortom; u hoeft het allemaal niet zelf te doen. Dat geldt ook voor een verbeterwens zonder certificatieoogmerk. Pakken we graag voor u op. En wat te denken van ons ISOLAB, als u alles toch het liefst zelf doet, maar wel een klein beetje feedback kan gebruiken. Kan ook, het is een heel succesvol ‘product’ gebleken.

Maar bij twijfel niet inhalen, hoor. Dus mocht u zich af vragen of het wel goed werken is, met ons; kom dan eens een hapje met ons eten. Doen we iedere maand. Kunnen we dan straks samen uw certifitaart aansnijden? We zetten er graag onze tanden in. Net als in uw managementsysteem. Maar dat had u vast al begrepen.

De cartoon werd gemaakt door onze immer geestige huiscartoonist Argibald.

Comments are closed.