Go, Aboutaleb, go!

"Zijn heldenstatus verankerde Aboutaleb definitief toe hij kort geleden eigenhandig – na een wilde achtervolging nota bene - een winkeldief bij de lurven greep en hem tegen de grond Chuck Norriste.'

Lees artikel

Een brief aan Mark Rutte, van een ondernemer

Een open brief aan Mark Rutte. "Mark, we moeten praten. Koffie?"

Lees artikel

Verlossing

“Nu moet u niet ineens meer verstand gaan hebben van computers dan wij, hoor. Bovendien, u woont op het verkeerde adres. Ja, u woont een paar meter te ver weg. Drie meter, om precies te zijn."

Lees artikel

Faaljagerij

"Paarden kan je kennelijk aan een fietsenstalling binden. Ik ging, nog immer in de waxcoat van dat meisje gevouwen, mee naar binnen. Paard aan het fietsenrek."

Lees artikel

Galopperen in een Ford Mustang

"De Ford Mustang is uiteindelijk vooral een uiterst curieus versierde peniskoker (nooit vragen naar de inhoud). Of in elk geval vind ik dat van het model dat ik een dikke week lang mocht testen."

Lees artikel

Wat Opa zegt is waar…

"Opa werd makkelijk 160. En wat Opa zegt is waar."

Lees artikel

Stil

"De vitrines laten koffers zien, potten, brillen, scheerkwasten, bidtapijten, zelfs kunstbenen en de vreselijke verzameling haar. En kinderschoentjes. Kinderschoentjes." - Een bezoek aan Auschwitz

Lees artikel

Artikel

De ALS Ice Bucket Challenge Doneer! NL50 INGB 0000 1000 00

Niet dat ik een vrolijk sprongetje maakte hoor, toen ik gisteren in alle vroegte genomineerd werd door Han Altena. Of ik even een bak met ijswater over mijn hoofd wilde laten kukelen voor de ALS ice bucket challenge. Voor het goede doel. Wel ja. Maar omdat het voor de Stichting ALS is, maakte ik al vloekend – geef ik toe – een uitzondering op mijn voornemen nooit aan dit soort uitdagingen mee te doen.

Ik zag daags ervoor, in navolging van een aantal internationale celebs, verschillende BN’ers ‘aandacht vragen’ voor de goede zaak. Maar nergens werd in de filmpjes duidelijk hoe er gedoneerd kan worden. En volgens mij gaat het om die donaties, niet om de guitige tepeltjes van het geactreutel, noch om de biceps (or lack thereof) van de heren CN’ers. Ga je je toch een beetje afvragen waar die aandacht nou eigenlijk voor gevraagd wordt. Georgina schreef er trouwens nog iets aardigs over.

Goed, nomineren mét donatie maar zónder nat pak is een tikkeltje sneu. Dus. Enfin. Water. Maar dan anders.

 

Wait for it…

 

En hier kijk je ‘em op YouTube.

 

Mocht u zich echt nog afvragen waarom het zo belangrijk is, nou, hierom:

Had u al gedoneerd?

Comments are closed.