Go, Aboutaleb, go!

"Zijn heldenstatus verankerde Aboutaleb definitief toe hij kort geleden eigenhandig – na een wilde achtervolging nota bene - een winkeldief bij de lurven greep en hem tegen de grond Chuck Norriste.'

Lees artikel

Een brief aan Mark Rutte, van een ondernemer

Een open brief aan Mark Rutte. "Mark, we moeten praten. Koffie?"

Lees artikel

Verlossing

“Nu moet u niet ineens meer verstand gaan hebben van computers dan wij, hoor. Bovendien, u woont op het verkeerde adres. Ja, u woont een paar meter te ver weg. Drie meter, om precies te zijn."

Lees artikel

Faaljagerij

"Paarden kan je kennelijk aan een fietsenstalling binden. Ik ging, nog immer in de waxcoat van dat meisje gevouwen, mee naar binnen. Paard aan het fietsenrek."

Lees artikel

Galopperen in een Ford Mustang

"De Ford Mustang is uiteindelijk vooral een uiterst curieus versierde peniskoker (nooit vragen naar de inhoud). Of in elk geval vind ik dat van het model dat ik een dikke week lang mocht testen."

Lees artikel

Wat Opa zegt is waar…

"Opa werd makkelijk 160. En wat Opa zegt is waar."

Lees artikel

Stil

"De vitrines laten koffers zien, potten, brillen, scheerkwasten, bidtapijten, zelfs kunstbenen en de vreselijke verzameling haar. En kinderschoentjes. Kinderschoentjes." - Een bezoek aan Auschwitz

Lees artikel

Artikel

Waarom certificatie juist nu een goed plan is, en waarom u dat moet ‘leasen’

We heten niet voor niets ISOLEASE. Met de nadruk op ‘LEASE’. Daar hebben we 11 jaar geleden goed over nagedacht. We bedachten een nieuwe vorm van advies. Een ‘leaseconstructie’. We konden ons toen namelijk ook al heel goed voorstellen dat u het liefst doet waar u goed in bent, en ons laat doen waar wij goed in zijn. Zo’n ISO-certificaat halen is toch een vak apart. Zeker als u het goed wil doen, op een manier die bij u past – die u naast de feitelijke certificatie zelf ook nog een beter lopend bedrijf oplevert – en die u vooral niet hindert.

Speciaal voor starters

Dat leasen bedachten we juist voor de organisaties die wel heel graag een dergelijk traject aangaan (of móéten, dat gebeurt ook), daar hulp bij kunnen en willen gebruiken (‘heel verstandig’, roepen wij dan uiterst objectief), maar een beetje aanhikken tegen de investering in die hulp. Omdat ze denken dat het duur is.

Ten eerste; die investering valt reuze mee, zal u zien. Zeker ten opzichte van wat het op kan leveren.

Ten tweede; die investering kunt u dus spreiden. Over een periode van 3,5 tot 4 jaar. Mooi, hè?

Dat noemen we dus leasen. U houdt daarmee de kosten volledig in de hand, geen verrassingen. Zo houden we certificatie, accreditatie en compliance haalbaar en betaalbaar. U kunt daarmee al op korte termijn gecertificeerd zijn, zonder dat u de kosten ervan direct heeft moeten maken.

Ook voor onderhoud en verbeteren

En wist u dat we dat niet louter doen voor organisaties die nog geen certificaat hebben? Ook het onderhoud van uw systeem nemen we graag uit handen, en alles wat daarbij komt kijken. Een certificaat halen is één ding, ‘em houden een tweede. En ook dat is leasebaar.

Vele opdrachtgevers gingen u voor. En we doen het niet voor niets nog steeds.

Een goed moment

Omdat de economie weer lijkt aan te trekken zien we ook dat bedrijven nu een beetje ‘jeuk’ krijgen. Weer gaan investeren. In verbeteren, in concurrentieslagen, in groei. Dát is het moment om ook aan certificatie te gaan denken. ISO 9001 voor kwaliteit, ISO 14001 voor milieu, of toch echt beginnen aan ISO 27001 voor informatiebeveiliging. Dit is hét moment; nog net de concurrentie voor zijn.

En als u verstandig bent; lease het dan. Weet u nog; haalbaar en betaalbaar. Hadden we daar al aan toegevoegd dat we ook nog goed gezelschap zijn?

Koffie?

Comments are closed.